Hele jagten
samlet på én platform

Med HuntPlan ved hånden er det nemt at holde styr på vildtlog, indberette til miljøstyrelsen og indgå i jagtfællesskaber

Huntplan shown on mobilephone

HuntPlans jagtblog

Velkommen!

Her på siden fortæller vi løbende om det, som rør sig inden for HuntPlan og jagt generelt i Danmark. Er du interesseret i at holde dig opdateret på jagt og vildtforvaltning i Danmark, samt hvordan du får mest ud af HuntPlan, er du kommet til rette sted. Ligeledes giver vi her tips og vejledning til, hvordan vi alle kan gå på jagt under de rette forudsætninger med naturens og dyrenes trivsel for øje.

God jagt!

Bedre data for vildtudbytte er nøglen til bedre vildtbestande
Tiden er kommet til at digitalisere dansk jagt
Kom godt i gang med HuntPlan jagt app

Om HuntPlan

HuntPlans stifter og ejer, Rasmus, er til dagligt vildtforvalter og herregårdsjæger. Han er en af de få i Danmark, som har specialiseret sig inden for både skov, miljø og jagt, og gennem mange år i naturen har han opbygget en helt særlig fornemmelse for naturens økosystemer. 

Gennem sine mange års arbejde i naturen og talrige jagter har Rasmus selv oplevet mange af de problemstillinger, som går ud over dyrenes – og naturens trivsel. Det sker f.eks., at arter bliver jagtet uhensigtsmæssigt, og det kan medføre dårlig kønssammensætning og uønsket adfærd i bestanden. Det fik ham på stien mod udviklingen af HuntPlan.

Vi skal sammen bevare et bæredygtigt økosystem, og derfor har Rasmus stort fokus på naturen og samarbejdet mellem jægere og jagtansvarlige.

HuntPlan er appen til jægere og jagtansvarlige, der ønsker at værne om den smukke, danske natur. Appen skal sikre, at vi alle fortsat kan gå på jagt under de rette forudsætninger med naturens og dyrenes trivsel for øje.